Miejski Ośrodek Kultury w Dynowie
 
  • Relacja z Dynowskich Dożynek

    »

  • Dynowskie Święto Plonów - Dożynki 2017

    »

  • Godziny Pracy w Sierpniu

    »

  • Dni Pogórza Dynowskiego dla dzieci

    »

Image Name

Relacja z Dynowskich Dożynek

»

 

Kliknij w logo




Kliknij w logo

























Newsletter

Chcesz otrzymywać wiadomości o aktualnych wydarzeniach? Podaj Twój adres email i kliknij przycisk Zapisz.



Szukaj

Chcesz odnaleźć informację na stronie? Wpisz słowo kluczowe i kliknij przycisk Szukaj.



Biuletyn informacji publicznej

Biuletyn informacji publicznej
Aktualność
Wybór ofert na obsługę gastronomiczną

Wybór ofert na obsługę gastronomiczną

Ogłoszenie z dnia 12 maja 2017 r. dotycząca wyboru ofert na obsługę gastronomiczną imprez kulturalnych, plenerowych organizowanych przez MOK w Dynowie w 2017 r.

1. Impreza plenerowa „Pogórzańska Nuta”/ 21 maja 2017 r.

Na zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną odpowiedziała tylko jedna firma tj. CAFE-Bar-PARADISE Janusz Derda oferując kwotę 1020, 00 zł

2. Impreza plenerowa „Szpak”/28 maja 2017 r.

Na zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną odpowiedziała tylko jedną firma tj. Małgorzata Chudzikiewicz i Edward Hess s.c oferując kwotę 500,00 zł

3. LI Dni Pogórza Dynowskiego/ 15-16 lipca 2017 r. 
Na zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną odpowiedziało dwie firmy:
- Małgorzata Chudzikiewicz i Edward Hess s.c proponując kwotę 6700, 00 zł 
- Józef Sówka Przedsiębiorstwo Budowlano-Usługowe „SÓW-POL” oferując kwotę 7003,00 zł. 
- Wybrano ofertę firmy „SÓW-POL”.

Na tym protokół zakończono i podpisano:

1. Aneta Pepaś- Skowron, dyrektor
2. Barbara Porzuczek, główny księgowy

powróć do listy aktualności

 

 

 

WCZYTYWANIE